Mitsubishi Miskolc
img

Válasszon színt!

img
img

Ajánlott fogyasztói ár

0 Ft-tól

img
Fedezze fel

Plug-in Hybrid Outlander

A Plug-in Hibrid Outlander megalkotásával egy olyan SUV született, amely a hagyományos értékeken túl a legmodernebb követelményeknek is megfelel. A jármű egyes elemeit is ezekhez igazították. Az olyan kulcsfontosságú összetevők, mint például az akkumulátorok és a motor, a visszatápláló fékezés vagy éppen az automata klímaberendezés működését egy integrált ellenőrzési rendszer kíséri folyamatosan figyelemmel az energiatakarékos vezetés érdekében.
img
Fedezze fel

Design

Már első pillantásra szembe tűnik, hogy a Plug-in Hibrid Outlander egyesíti magában a megjelenés, a kényelem és a legkorszerűbb megoldások kivételes összhangját. A MITSUBISHI MOTORS szakembereinek a SUV-ok építésében szerzett, a Plug-in Hibrid Outlanderben visszatükröződő tapasztalatai új fejezetet nyitnak a terepjárók fejlesztésében.
img
Fedezze fel

Komfort

Ha kinyitja az ajtót, már beszálláskor igazán meggyőző hangulat fogadja körös-körül. Kiváló minőségű felületek - fényűző megjelenéssel. Első pillantásra szembe tűnik, hogy a belső tér minden egyes részletére külön figyelmet fordítottak a Mitsubishi szakemberei. Az automata klímaberendezés hőfokszabályozója a vezető és az utas részére külön-külön állítható, és az egyedileg állítható ülések is a fokozottabb kényelmet szolgálják. Az elektromosan nyitható hátsó csomagtérajtó is a teljes kényelemről hivatott gondoskodni. Kiemelkedő minőség és praktikus funkciók - ez a kombináció teszi a Plug-in Hibrid Outlandert olyan autóvá, amire mindig is vágyott.
img
Fedezze fel

Biztonság

Az új Outlander PHEV fejlett biztonsági rendszereinek összessége az elérhető legnagyobb biztonságot kínálja. A modern, vezetést támogató rendszerek - mint például az ütközésmegelőző rendszer - mellett számos passzív biztonsági elem támogatja a biztonságos autózást. A Plug-in Hybrid Outlander ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP töréstesztjén 2012-ben, 2013-ban pedig az FCM rendszerért megkapta az Euro NCAP fejlesztési díját.
img
Fedezze fel

Technológia

Hamarosan már nem kell választani a régi és az új értékek között, hiszen a Plug-in Hibrid Outlander mindezekből a legjobbat kínálja: olyan kiemelkedő fogyasztási és energiahatékonysági értékeket, amelyet csak egy elektromos jármű nyújthat, ugyanakkor összeköti a mindennapi használhatóságot egy klasszikus SUV előnyeivel. A világszerte első Plug-in Hibrid 4WD SUV egy teljesen új vezetési élményt kínál Önnek.
img
Fedezze fel

Új SUV-élmény

A Plug-in Hibrid Outlander olyan új ismeretekkel rendelkezik, amelyek alapul szolgálhatnak a hagyományos SUV kategória további környezettudatos fejlesztésére. Kategóriatársai között ez az első jármű, amely rendelkezik ezzel a kivételes tudással. Akár 57 km-t is meg tud tenni kizárólag elektromos hajtással, egy tank üzemanyaggal pedig több mint 600 km hatótávolság is elérhető. A Plug-in Hibrid Outlander képes bebizonyítani, hogy a SUV-októl sem áll távol a környezettudatosság.
img
Fedezze fel

Részletesen

Ismerje meg még közelebbröl az Outlander PHEV műkődését és vezetést támogató megoldásait! A következő angol nyelvű videók segítségével meggyőződhet arról, hogy mitől olyan különleges az Outlander PHEV. Megtudhatja például, hogy hogyan működik az ütközésmegelő fékrendszer, a távolsági fényszóró asszistens vagy a holttér figyelő rendszer. Mindezen túl a napi használatban felmerülő kérdésekre is választ talál, olyanokra mint például, hogy hogyan kell feltölteni a meghajtóakkumulátort, vagy hogy hogyan lehet okostelefonnal előfűteni az utasteret.